A múzeumként és édességboltként működő Marcipánház az Apátságtól 200 méterre található, egy felújított műemlék házban. A múzeumban egyedi, kézzel készített marcipánfigurák és mesejelenetek találhatóak. Az édességboltban pedig ízletes Szamos marcipánokat és egyedi, kézzel készített csokoládékat, lekvárokat, mézeket, szörpöket fedezhetünk fel.

Cím

Tihany, Batthyány u. 17

Megközelítés

Autóval a érkezve a Kossuth Lajos utcán, a Batthyány utcán vagy a Visszhang utcában találhatunk parkolót, és gyalog pár perc alatt ott vagyunk. Az Apátságtól indulva szintén pár perc séta.

Korosztály

3+, 4+, 12+, családos program

}

Időtartam

Csütörtökön és pénteken: 10:00-16:00
Szombaton és vasárnap: 10:00-18:00

Elérhetőség

Telefonszám: +36 20 556 3089

E-mail: marcipanhouse@gmail.com

Hasonló programok

Lavender Tihany

Lavender Tihany

Megismerhetik a levendula tihanyi történetét, a levendula lepárló működését (látvány lepárlás időjárás és levendula szüret függvényében) és betekintést nyerhetnék látványlaborunkba, ahol a tihanyi natúrkozmetikumok készülnek.

Paprikaház

Paprikaház

A Tihanyi Paprikaház az Apátság lábánál található, ahol a fűszerpaprika feldolgozásának hagyománya ismerhető meg.

Tihanyi Levendula ház – Látogatóközpont

Tihanyi Levendula ház – Látogatóközpont

A Tihanyi Levendula ház a Tihanyi emberek és a természet évszázados együttélését, ennek emblematikus kultúráját, a levendulatermesztést mutatja be. Interaktív kiállítást láthatunk a Tihanyi-félsziget kialakulásáról és a levendula termesztéséről. itt gyakorlatilag mindent meg lehet tudni a félszigetről.